Medewerker

Mijn naam is Thomas van der Burg

Met een lange loopbaan als sociaal psychiatrisch verpleegkundige nam ik in de zomer van 2014 op vakantie in Frankrijk het besluit om als zelfstandig professional aan de slag te gaan en op 1 november 2014 was ‘van Z naar A re-integratie’ een feit.

Ik zie het als een uitdaging om mensen die al langere tijd uit het arbeidsproces zijn te activeren en in beweging te brengen. Deze mensen ontvangen vaak al lang en intensieve begeleiding op psychisch gebied maar gebaseerd op oude diagnoses en behandelmethodes. Door nieuwe inzichten kan het ook noodzakelijk zijn om een ‘breekijzer’ te gebruiken om mensen terug naar de werkelijkheid te brengen. In deze rol zie ik mezelf graag terug omdat het vaak leidt tot verrassende resultaten.


Mijn naam is Kirsten Rooijmans

Jarenlang samen met Thomas gewerkt in de re-integratiebranche vanuit de GGZ, nu inmiddels samen met een mooi team samen trots op “van Z naar A”. Ik combineer de kennis vanuit mijn opleiding psychologie, jobcoaching, leefstijl en gezondheid coaching en de studie Small Business en Ondernemen, met mijn eigen ervaring.

Zelf heb ik namelijk ook ooit in de situatie gezeten dat ik heb moeten herstellen van energetische klachten en een auto ongeluk met blijvende klachten en heb ik moeten zoeken naar de “Kirsten 2.0” versie. Daarbij heb ik te maken gehad met rouwen om de dingen die ik niet meer kon, leren omgaan met mijn energie, leren accepteren dat het nu eenmaal niet altijd goed gaat en dat mag er ook zijn, grenzen bewaken maar juist ook opzoeken en vooral ook terug vinden waar mijn vlammetje van ging vlammen en daar weer energie uit halen en dat is gelukt! Met enthousiasme, humor, gelijkwaardigheid, maar ook directheid help ik graag bij het in gang zetten van verandering en het denken in mogelijkheden, weer regie pakken waar mogelijk en loslaten waar het niet anders kan.

“Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de zeilen aanpassen”


Mijn naam is Rianne Rewinkel

Als accountant begon ik mijn carrière in de financiële wereld. Een dynamische wereld vol werkdruk, deadlines en lange dagen. Vanaf 2015 kwam mijn leven (meerdere keren) door fysieke klachten op z’n kop te staan. Ik besloot om uit te zoeken wat mij écht gelukkig maakt en dat bracht mij bij Van Z naar A, als re-integratiecoach. Ik heb zelf de nodige stappen doorlopen, zoals het accepteren van klachten, het herontdekken van mogelijkheden en het hervinden van mijn passies. Mijn ervaring zet ik nu graag in om anderen te helpen bij hun eigen proces.

Met mijn opgedane kennis over en inzicht in persoonlijkheden, gedragsvoorkeuren, kernkwaliteiten en de daarbij behorende valkuilen kan ik je zelfinzicht versterken. En daarbij het begrip voor jezelf en voor anderen vergroten. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? En wat heb je daarvoor nodig? Je zult mij leren kennen als een vriendelijk, enthousiast, empathisch en betrouwbaar persoon. Ik coach op een rustige, motiverende, adviserende en persoonlijke manier. Door te luisteren, begrip te tonen, ‘out-of-the-box’ te denken, aan te moedigen of juist af te remmen, begeleid ik je bij het behalen van je doelen.

Als je doet wat je leuk vindt, raak je pas echt gemotiveerd. 


Mijn naam is Sharon Lengkeek

ik ben 35 jaar en mama van 2 jonge kinderen.

Gedurende mijn loopbaan in de Retail heb ik gewerkt met een hart voor mensen en zorg, en heb ik later besloten mijn kennis en ervaring in te zetten in de Re-integratie branche. Zowel op gebied van uitval en behandeling als op het gebied van coaching blijken mijn ambities, ervaring, kwaliteiten en capaciteiten goed aan te sluiten op de visie en missie bij Van Z naar A Re-integratie. Ik heb cursussen gevolgd om te werken met eigen ervaring en een (HBO)opleiding gevolgd tot Re-integratiecoach en Jobcoach. Inmiddels ben ik ruim 5 jaar met veel plezier onderdeel van Van Z naar A Re-integratie.

Gedurende mijn loopbaan als manager in de Retail heb ik ervaring op mogen doen in het coachen, begeleiden en opleiden van mensen. Vele filialen opgezet in Nederland en Duitsland, werving en selectie processen (be)geleid en het opleiden van diverse teams met een uiteenlopende omvang en bestaande uit verschillende functies behoorden tot mijn takenpakket. In dit werk heb ik te maken gehad met een zeer hoge werkdruk, lange werkdagen en -weken, veelvuldige deadlines en grote verantwoordelijkheden. Na ruim 10 jaar kwam ik tot het besef en inzicht dat het werk in de Retail niet iets is dat bij mij past als persoon. Ik had geen plezier meer in mijn werk en zette een rol neer die niet makkelijk binnen mijn bereik lag. Ik was er goed in maar dit had te mede maken met mijn ambitieuze karakter. Dit heeft ertoe geleid dat ik ben uitgevallen met Burn-Out gerelateerde klachten. Hiernaast ben ik bekend met chronische PTSS. Het werd tijd om het roer om te gooien en mezelf beter te leren kennen.

Tijdens de zoektocht naar mezelf ben ik in contact gekomen met Thomas van der Burg en Kirsten Rooijmans. Dit was een schot in de roos. Na alles wat ik had geleerd over mijn nieuwe ik, werd het tijd om mezelf open te stellen voor een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt, bij Van Z naar A.

Binnen Van Z naar A voer ik een gecombineerde baan uit omdat ik veelzijdigheid en afwisseling nodig heb ik mijn werk. Ik ben Officemanager en Re-integratiecoach & Jobcoach. Mogelijk tref je mij aan de voorzijde van het bedrijf als je contact opneemt met ons of ik met jou om een afspraak in te plannen. Het grootste deel van mijn job ben ik te vinden achter de schermen en houd ik me bezig met de financiën, contact onderhouden met onze opdrachtgevers, personeel, bedrijfsvoering en als linker en rechterhand van Thomas en Kirsten. Hiernaast ben ik voor een deel van mijn werkuren Re-integratiecoach en Jobcoach en richt ik mij voornamelijk op de doelgroep Wajong en WIA.

 Ik werk graag samen aan de doelen die jij voor ogen hebt of ga graag samen op zoek naar wat voor doelen je wil stellen. Samen een succes maken van jouw traject gericht op een nieuwe arbeid gerelateerde toekomst, deel uitmaken van de maatschappij op een manier die bij jou past geeft mij vreugde en voldoening.


Mijn naam is Joost Lenting

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de reclame, communicatie en marketing, had ik het punt bereikt waarop ik verandering in mijn leven wilde en nodig had, het roer moest om. De marketingwereld paste niet bij mij als persoon en toen ik ook nog de diagnose ADHD kreeg vielen een hoop gebeurtenissen in mijn leven op zijn plaats.

Via het UWV kwam ik in contact met van Z naar A re-integratie. Tijdens de gesprekken met Thomas werd het me duidelijk dat er iets moest veranderen in mijn leven, ik ben gaan onderzoeken wat ik echt wilde worden als ik groot ben en waar mijn talenten liggen. Ik wil met mensen werken, mensen helpen en echt iets toevoegen. Mensen ondersteunen in de zoektocht om hun eigen weg te bepalen en te vinden. Werk waar ik trots op ben en achter sta.

Mijn weg was uitgezet en ik ben weer gaan studeren (toegepaste psychologie). Ik heb o.a. vrijwilligerswerk gedaan bij de boei/GGZE waar ik mensen begeleidde en ik coach studenten met een functiebeperking (autisme/ADHD) op de Fontys Eindhoven.

Tijdens het begeleiden en coachen van mensen maak ik o.a. gebruik van mijn eigen ervaringen en talenten om te komen tot wat jij echt nodig hebt. Ik maak regelmatig gebruik van visuele ondersteuning in de vorm van “tekeningen” om bijvoorbeeld verbanden duidelijk te maken en inzichten weer te geven. Ik teken dan bijvoorbeeld ons gesprek en werk oplossingsgericht.

Ik geloof in mensen, hun kwaliteiten, eigen kunnen en het goeds in ze en wil graag samenwerken om dat eruit te laten halen. Ik kan oprecht genieten van ieders zijn succes, groot of klein.


Mijn naam is Ben van Dijk.

Na een lange carrière bij UWV als (staf) arbeidsdeskundige bij het onderdeel Werkbedrijf, ben ik gepensioneerd. Ik ben echter nog te jong en te actief om achter de geraniums te kruipen. Thomas ken ik nu ruim 10 jaar. Eerst als collega en later als eigenaar/re-integratiecoach. Heel lang geleden heeft hij al aangegeven dat als ik bij van Z naar A zou willen werken, de laptop en telefoon binnen de kortste keren klaar zou staan. En zo geschiedde. Ik werk nu als re-integratiecoach bij dit geweldige team van bevlogen mensen.

Bij UWV heb ik me altijd hard gemaakt om de klant te helpen of laten helpen bij re-integratie in passende maar zeker ook duurzame arbeid. Dus werk wat past bij de affiniteiten en de mogelijkheden van de klant. Ik heb dus klanten en ook UWV collega’s gecoacht, waarbij de mens altijd centraal is gesteld. 

Ook als re-integratiecoach wil ik me hier voor inzetten en zal daarbij gebruik maken van al mijn ervaring, kennis en netwerk. Wat kan je dus van mij verwachten:

  • Een coach die goed op de hoogte is van wet- en regelgeving en UWV van binnenuit kent;
  • Een stimulator, bij wie het glas altijd minimaal half vol is;
  • Een mensen-mens voor wie vertrouwen de basis is voor een succesvol traject;
  • Een ondersteuner om gestelde doelen te bereiken;
  • Een luisteraar, die zonder veroordeling met je mee wil gaan op jouw weg naar een succesvol traject;
  • Een motivator op de momenten dat het wat tegen zit;
  • Een confronteerder, die je een spiegel kan voorhouden om tot de goede inzichten te komen
  • Maar vooral een begeleider die de uitdaging zoekt om het traject met jou aan te gaan.

Mijn naam is Wilbert Linders

Ik ben getrouwd en wij hebben samen 9 kinderen en inmiddels 7 kleinkinderen

In de jaren ’70 opgeleid tot psychiatrisch verpleegkundige. Hierna een carriere switch gemaakt en 20 jaar actief geweest bij de Koninklijke marechaussee met als laatste functie hoofd-personeelszaken. Ik ben Uitgezonden geweest naar missie-gebied en dus een militaire veteraan. Politiek ben ik actief geweest en jarenlang heb ik voor diverse vakbonden gewerkt.

Vrijwilligerswerk begrijp je pas wanneer je zelf actief bent. Als voorzitter van Stichting Hokazo te Uden Dierenasiel, – ambulance en pleegzorg kittens, durf ik best te stellen dat ik erg trots ben op onze 175 medewerkers die heel veel goeds brengen voor het dierwelzijn in de omgeving Uden, Boxmeer, Cuijk, Sint-Anthonis, Bernheze, Sint-Michielsgestel, Meierijstad.

Verder heb ik nog wat maatjesprojecten welke ik met veel liefde plezier organiseer. Ook in de strijd tegen eenzaamheid en mensen die tussen wal en het schip zijn gevallen op het gebied van PTSS begeleid ik.

Toch werd het weer eens tijd dat ik me echt ging roeren binnen de arbeidsmarkt. Ik kwam bij Van Z naar A re-integratie in contact met Thomas van der Burg. Door de klik en mijn brede ervaring, mocht ik vanaf februari het team komen versterken. Ik ben een mensen-mens en weet dat iedereen uniek is, waardoor ook de begeleiding daarop afgestemd dient te worden.


Mijn naam is Martin Radecki

Doordat ik zelf te maken kreeg met de sociale wet- en regelgeving als Pools immigrant in Nederland, ontstond bij mij de behoefte om anderen in deze problematiek te begeleiden en te helpen. Door mijn tweetalige opvoeding en werkzaamheden in verschillende branches, met het daarbij horende contact met collega’s, heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van Poolse immigranten in de Nederlandse samenleving. Mij werd duidelijk met welke problemen zij te maken kregen. Die vraag naar ondersteuning vanuit de Poolse populatie in Nederland, heeft mijn besluit een bemiddelingsbureau voor deze doelgroep op te richten, een vaste vorm gegeven. Enkele jaren geleden kreeg ik de mogelijkheid werkervaring op te doen binnen de re-integratiesector. Daar heb ik veel geleerd over coaching en heb ik inzichten en vaardigheden kunnen ontwikkelen, waardoor ik in staat ben, mensen op een adequate en effectieve manier te helpen. Een nauwe samenwerking met specialisten, op het gebied van psycho-diagnostisch en arbeidsdeskundig onderzoek, biedt mij mogelijkheden mijn cliënten snel en effectief te helpen.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door daadkrachtigheid en transparantie in communicatie. Ik ben een teamplayer en in staat vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen. Doordat ik zowel de Poolse als Nederlandse taal machtig ben, kan ik fungeren als tolk. Als intermediair kan ik langdurig werklozen begeleiden op weg naar een baan.


Mijn naam is Angelique

Na mijn studie Personeel en Arbeid ben ik gaan werken als intercedente bij diverse uitzendbureaus. Daar leerde ik wat netwerken is, hoe belangrijk het is voor een werkgever om goed personeel te hebben en van de andere kant hoe belangrijk het hebben van werk voor iemand kan zijn. In deze commerciële sector miste ik het “menselijke” aspect; het werken voor en door mensen. Daarna maakte ik een switch naar de re-integratiesector. In deze sector kon ik bezig zijn met mens en arbeid op een unieke manier. Rekening houdend met iemands achtergrond en/of beperkingen. Puur kijkend naar de mens, er uit halen wat er in zit! Mensen leren denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen diverse gemeentes, loopbaanadvies en re-integratiebureaus.

Ik volgde een opleiding psycho-sociaal werk en specialiseerde mij in psycho-pathologie om kennis op te doen van diverse psychische ziektebeelden. Dit laatste heeft mij onder andere geleerd dat ieder mens anders is, uniek op eigen wijze. Geen enkele benadering zal het zelfde zijn, iedereen verdient een stukje persoonlijke aandacht.


Mijn naam is Olivier Steur

Na het afronden van mijn studie in 1988 ben ik de wereld gaan ontdekken en heb aan diverse beroepen geproefd . Zo heb ik o.a. enkele jaren met veel plezier als kok gewerkt ,om tot de conclusie te komen dat mijn bezieling ligt in het werken met mensen. Ik heb gewerkt bij het COA, GGZ ‘s Hertogenbosch , buro Maks en werk nu bij Van Z naar A re-integratie .

Mijn stijl is bevragend, activerend, inspirerend, zonder oordeel mensen zien en waar nodig confronterend. Ik ben een echt mensen mens en hou van gezelligheid en sport en activiteit. Wat ik ook in de begeleiding en coaching inzet.

Elk traject is uniek. Het geeft me energie om samen met de klant het traject vorm te geven en de klant het beste uit zichzelf te laten halen. In gesprek , door middel van coaching de mensen hun eigen oplossingen te laten ontdekken, zo verder te helpen en tot een succesvol traject te laten komen. Ook als dit niet via de gebaande paden gaat. Werken bij van Z naar A, een organisatie die ook buiten de vaste kaders kijkt past daarom perfect bij mij.


Mijn naam is Valerie Fangman

Als psychologe (msc) heb ik me verder geschoold in de (creatieve) coaching en verdiept in het Boeddhisme. Ik hou ervan buiten de kaders te kijken en in mogelijkheden te denken. Een aantal jaren geleden heb ik met veel plezier in de Re-integratie gewerkt met Thomas en Kirsten. Hierna heb ik gewerkt als behandelend psycholoog binnen een GGZ instelling. Hierin heb ik veel geleerd, maar ik miste het werk als re-integratie consulent enorm! Ik ben blij dat ik weer aan de slag ben in deze sector. Mensen in hun kracht helpen, hen weer laten geloven in eigen kunnen,  motiveren en in beweging krijgen, daar ligt mijn passie en daar krijg ik het meeste energie van.


Mijn naam is Marieke Tadema-van Hassel

Mijn werkende leven ben ik begonnen als Pedagoog. Ik heb op verschillende scholen gestaan en met veel plezier lesgegeven, maar het hectische leven paste niet bij mij. Ondanks dat ik altijd hard mijn best heb gedaan om mijn hoofd boven water te houden, lukte dat uiteindelijk niet waardoor ik uitviel. 

Voor mijn re-integratie ben ik bij “van Z naar A” terecht gekomen. Hier heb ik ervaren dat ik mag zijn wie ik ben en zijn we samen op zoek gegaan naar waar mijn passies liggen. Mijn grootste passie die ik heb is het werken met de hersenen. Als kind had ik de droom om neuroloog te worden. De mysteries die de werking van de hersenen met zich mee brengt, vind ik fascinerend. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik hier iets mee zou kunnen doen, tot ik met veel enthousiasme kennis maakte met Neurofeedback en de mogelijkheid kreeg de opleiding tot Neurofeedback Technician te volgen. 

Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen veranderen en ontwikkelen als ze Neurofeedback training volgen. En de verschillende mogelijkheden zijn eindeloos om mezelf te kunnen ontwikkelen en ontdekken en om anderen te helpen om hun leven weer een beetje op orde te krijgen. Inmiddels ben ik ook opgeleid tot het afnemen van QEEG’s en geef ik Bio-feedback training waarmee ik spanningsklachten in het lichaam meet en feedback kan geven om meer te ontspannen.