Online modules van Z naar A re-integratie

Je kunt iedere module meerdere keren bekijken en als je daar vragen over hebt kun je deze bespreken met je trajectbegeleider. Om te kunnen zien wie hebben deelgenomen vragen we, bij aanvang van elke module, je naam en email-adres.

Modules Voorkeuren

Module 1
Voorkeuren

inleiding
In deze module leggen we een aantal zaken uit mbt voorkeuren. Zowel in een privé situatie als in een beroepsmatige situatie.
Op die manier ga je stap voor stap leren hoe jouw persoonlijke voorkeuren “in elkaar” zitten, hoe je deze herkent maar ook in de toekomst kan inzetten.

 

Module 2
Voorkeuren en stress

Inleiding
In deze module leggen we een aantal zaken uit mbt voorkeuren in relatie tot stress. Zowel in een privé situatie als in een beroepsmatige situatie.
Op die manier ga je stap voor stap leren hoe jouw persoonlijke voorkeuren reageren op stress. Hoe je deze herkent maar ook in de toekomst kan veranderen.

GA NAAR DE MODULE VOORKEUREN EN STRESS

Module 3
Voorkeuren en gesprekken

Inleiding

In deze module leggen we een aantal zaken uit mbt voorkeuren in relatie tot het voeren van gesprekken. Zowel in een privé situatie als in een beroepsmatige situatie.
Op die manier ga je stap voor stap leren hoe je de voorkeuren van een ander kan leren inschatten en daar vervolgens je gespreksstijl op kan afstemmen.

GA NAAR DE MODULE VOORKEUREN EN GESPREKKEN

Moule Een Waarde(n)vol leven

Module 1
Een Waarde(n)vol leven

Inleiding
Weet jij wat belangrijk voor je is? Hoeveel tijd besteed je daar aan?
Als uit deze oefening blijkt dat bepaalde waarden in je leven wel wat meer
aandacht verdienen, kun je daar vandaag nog aan beginnen. Je kunt vandaag al
het verschil maken.
En de waardegebieden waar je wellicht te veel tijd in steekt? Besteed daar
eens wat minder aandacht aan.

GA NAAR DE MODULE